Se schimbă semaforizarea aproape de Școala „Cuza Vodă”

de | 02/05/2017 | Local, Util

Sistemul de semaforizare de la intersecția străzii Oituz cu strada Cuza Vodă se va schimba zilele acestea. Acum, mașinile de pe Oituz, stradă cu sens unic spre Cuza Vodă, stau 30 de secunde la semafor după care, când au verde, trebuie să acorde prioritate de trecere pietonilor de pe Cuza Vodă, care au și ei verde în același timp. La fel se întâmplă și cu mașinile care se deplasează de pe Cuza-Vodă și au direcția spre BancPost: trebuie să acorde prioritate pietonilor care au, de asemenea, verde la semafor.

Vom schimba semaforizarea la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Oituz. Acolo ne dorim o semaforizare în trei timpi. Am comandat o placă de bază nouă, astfel încât să fluidizăm traficul la această intersecție. Până acum aveau verde și pietonii, și mașinile și foarte puține mașini apucau să treacă acea intersecție. Dar vom face această semaforizare în trei timpi și  pietonii vor avea toți odată verde, iar mașinile vor avea verde pe rând, odată cele de pe strada Cuza Vodă, apoi cele de pe strada Oituz”, a explicat Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.