Boghicea: casă salvată la limită de pompieri

de | 05/05/2017 | Actualitate, Rural

Joi după-amiază, în jurul orei 17.00, dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre producerea unui incendiu în curtea unei gospodării din localitatea Boghicea.

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman și patru pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boghicea. Datorită intervenției prompte a forțelor, a fost limitată propagarea flăcărilor la locuinţă. În urma evenimentului au ars adăpostul de păsări pe o suprafaţă de aproximativ șase metri pătrați, opt metri liniari de gard din scândură şi un metru cub de lemn de foc. S-a deteriorat un metru pătrat din acoperişul casei de locuit. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.