Romașcan băut la volan, patru persoane rănite

de | 07/05/2017 | Actualitate, Rural

Un bărbat de 42 de ani din Roman, care s-a suit la volan băut, a terminat plimbarea după ce a produs un accident și a rănit patru persoane. S-a întâmplat sâmbătă, 6 mai, pe drumul național DN 15D.

Conform primelor cercetări ale anchetatorilor, în localitatea Baratca, romașcanul, care conducea o autoutilitară pe DN 15D având direcţia de mers Piatra Neamţ – Roman, s-ar fi angajat în depășirea autoturismului din fața sa, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu şi marcajul pietonal, intrând în coliziune cu un autoturism, care a fost proiectat în afara părții carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului, o tânără de 22 de ani din Bârgăuani, a două pasagere din acest autoturism, cât și a unui pasager din autoutilitară.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au reținut permisul de conducere bărbatului de 42 de ani și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.