Microbuz cu călători lovit de un șofer grăbit

de | 10/05/2017 | Actualitate, Rural

Mai mulți călători care veneau dinspre Boghicea spre Roman cu un microbuz de transport persoane au fost implicate miercuri, 10 mai, într-un eveniment rutier care se putea termina tragic. Din fericire, cei aproximativ zece călători s-au ales doar cu spaimă de zile mari, dar nimic mai mult.

Mergeam spre Roman și, la ieșirea din Luțca, o mașină Dacia a intenționat să depășească microbuzul în care ne aflam noi. Din față venea, de pe celălalt sens de mers, o altă mașină și conducătorul auto al Daciei care s-a gândit, probabil, că va putea face depășirea, a lovit partea din stânga față a microbuzului. În microbuz a fost panică, ne-am speriat cu toții, am crezut, la un moment dat, că o să ne răsturnăm, dar experiența șoferului și-a spus cuvântul. Acesta a frânat și Dacia a ricoșat într-un stâlp de lemn de pe marginea drumului, pe care l-a doborât la pământ, după care mașina s-a oprit pe contrasens. Din fericire, dinspre Roman nu venea nicio mașină atât de aproape și nu s-a întâmplat nimic în plus”, a spus una dintre persoanele din microbuz.

Pentru că nu au fost victime, cei doi șoferi nu au sunat la 112 și s-a ales varianta înțelegerii amiabile.

accident Lutca 1 accident Lutca 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.