Al patrulea candidat pentru Primăria Roman

de | 11/05/2017 | Local, Politică

Al patrulea candidat pentru funcția de primar al municipiului Roman va fi anunțat vineri, 12 mai, de Partidul Mișcarea Populară (PMP). Este vorba despre unul dintre membrii de bază ai PMP Roman, care a candidat și pe lista pentru Consiliul Local Roman, la alegerile din 2016, dar și pe lista pentru Camrea Deputaților. Elena Chelmuș are 49 de ani și este psiholog.

În 2016, înainte de alegerile locale, fostul candidat pentru funcția de primar o caracteriza astfel: ”Elena Chelmuș este psiholog, soție și mamă. Ea este secretarul general al organizației PMP de la Roman, un bun organizator, un fin observator, și persoana care are o mare putere de analiză și pe care ne bizuim. Ne cunoaștem din fabrica de țevi din anii ’90, când am început colaborarea cu soțul ei, colaborare pe care, dealtfel, o continui și acum. Am venit aproape în același timp în partid și avem idealuri comune: să realizăm o schimbare în politica românească, în mai bine, pentru noi și copiii noștri.”

Până acum, pentru fotoliul de prim gospodar al municipiului și-au anunțat intenția de a candida Lucian Micu (PNL), Marius Neculai (PSD) și Radu Samson (USR). Candidaturile pentru alegerile parțiale din data de 11 iunie se vor depune la Biroul electoral Județean între 16 și 22 mai.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.