A început Festivalul de teatru Dan Alecsandrescu

de | 12/05/2017 | Cultură, Local

Joi, 11 mai, a început a treia ediție a Festivalului de teatru Dan Alecsandrescu. Evenimentul vine la pachet cu o serie de noutăți și cu două locuri în care trupele de teatru invitate își prezintă spectacolele. Joi seară au fost trei trupe care au evoluat pe scena Centrului Militar Roman: teatrul ”Birlic” dn Fălticeni, cu piesa ”Harap Alb”, teatrul municipal Caracal, cu peisa ”Napoleon era fată” și teatrul din Mediaș cu piesa ”Schimbarea”.

Pentru vineri, 12 mai, și sâmbătă, 13 mai, programul este următorul Vineri seară, începând cu ora 18.00, pe scena Casei de Cultură Roman se va juca  ”Hangița”, de Carlo Goldoni, în interpretarea actorilor de la Teatrul ”Traian Grozăvescu” Lugoj. Sâmbătă, 13 mai  vor fi puse în scenă alte două piese:

  • ora 15.30 – ”Prostii sub clar de lună”, de Teodor Mazilu, Teatrul ”Thetis” Medgidia;
  • ora 17.30 – „Doctor fără voie”, de Moliere, Teatrul ”Dan Alcsandrescu” Roman
  • ora 19.00 – decernarea diplomelor și închiderea festivalului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.