Tânăr rănit în incendiu

de | 12/05/2017 | Actualitate, Rural

Un tânăr a ajuns la spital și tone de fân s-au făcut scrum în urma unui incendiu care a izbucnit joi, 11 mai, în jurul orei 16.10, la un depozit de furajee din satul Gherăești. După ce au fost anunțati să intervină pentru localizarea și stingerea incendiului, doisprezece pompieri militari s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au fost ajutați de cinci pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Gherăeşti, cu o autospecială de stingere cu apă.

În urma evenimentului au ars în jur de 80 de metri pătrați de fânărie construită pe structură metalică, compartimentată cu lemn şi învelitoare din azbociment, circa 100 de metri pătrați saivan oi construit din lemn cu învelitoare de azbocimen și aproximativ două tone fân. Echipajul SMURD prezent la locul intervenţiei a acordat primul ajutor fiului proprietarului, de 25 de ani, care a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul membrelor superioare, fiind transportat la spital. Intervenţia a durat aproximativ două ore. Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost un conductor electric improvizat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.