Bani de la Roman pentru un festival organizat la Tîrgu Neamț

de | 15/05/2017 | Economic, Local

Consilierii locali ai municipiului Roman vor trebui să decidă joi, 15 mai, dacă alocă 2.600 lei din bugetul local pentru organizarea unui festival național de pop rock. Este vorba despre festivalul național „Best Pop Rock”, care se desfășoară în perioada 10 – 11 iunie, eveniment organizat de Asociația Culturală DoMiDance la Tîrgu Neamț. Juriul va fi alcătuit din: Titus Andrei – coordonator redacția de muzică ușoară Radio România Actualități (președintele juriului), Viorel Gavrilă – vicepreședinte Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Tiberiu Albu – câștigător Vocea României 2014, Marcel Iorga – compozitor, Claudiu Bulete – compozitor, Adi Manolovici – profesor, fondatorul primei școli de rock din România.

Pentru organizarea festivalului, asociația a cerut sprijin financiar din partea Primăriei Roman. ”Pentru organizarea acestui festival este necesară suma de 8.600 lei pentru onorariul juriului și confecționarea de trofee și diplome imprimate color, la care se adaugă și contribuția Asociației Culturale DoMiDance Roman de 2.600 lei pentru materialele promoționale și transmisiuni TV. Analizând cererea de mai sus, propun domnilor consilieri să aprobe alocarea din bugetul local a sumei de 2.600 lei pentru confecționarea de trofee și diplome imprimate color”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre ce va fi dezbătut joi, 18 mai.

Fiecare participant la festivalul de pop rock va trebui să plătească o taxă de participare, ce variază între 100 și 150 de lei pentru o secțiune.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.