Vineri: doi miniştri în vizită la Roman

de | 15/05/2017 | Local, Politică

Candidatul PSD pentru Primăria Roman anunță faptul că doi membri ai cabinetului Grindeanu vor veni la Roman la sfârșitul acestei săptămâni. Vizita unor miniștri a fost vehiculată încă de pe data de 3 mai, atunci când a fost lansată în mod oficial candidatura lui Marius Neculai pentru funcția de primar al municipiului Roman.

În urma vizitei pe care am făcut-o la Bucureşti în data de 9 mai, împreună cu preşedintele Consiliului Județean Neamţ, domnul Ionel Arsene, cu ocazia întrunirii Comitetului Executiv al PSD, unde am fost confirmat drept candidatul partidului pentru alegerile parţiale locale din 11 iunie, am primit răspuns la invitaţiile lansate către echipa guvernamentală a cabinetului Grindeanu, de a ne vizita oraşul. Vineri, 19 mai, vă confirm că vom fi vizitaţi la Roman de primii doi miniştri care au răspuns iniţiativei noastre, şi anume domnul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, şi domnul ministru al Consultării Publice şi Dialogului Social, domnul Gabriel Petrea. Romanul are multe priorităţi, însă faptul că vineri vom avea oportunitatea de a pune pe masa dialogului câteva dintre acestea în prezenţa a doi factori de decizie la nivel guvernamental nu poate decât să mă încânte, deoarece acest lucru îmi confirmă sprijinul lor pentru implementarea proiectelor pe care le vizez pentru Roman”, a afirmat Marius Neculai.

  • acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.