Micii pompieri au fost premiați

de | 17/05/2017 | Actualitate, Educație, Local

Miercuri, 17 mai, cu prilejul Zilelor municipiului Roman, a avut loc premierea câştigătorilor concursurilor „Prietenii Pompierilor” şi „Cu viaţa mea apăr viaţa”, editia 2017. La etapa locală a concursului „Prietenii Pompierilor”, desfăşurat în data de 15 mai, au fost premiate următoarele echipaje: Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” – echipaj fete, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” – echipaj băieţi, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”.

Etapa pe localitate a concursului „Cu viaţa mea apăr viaţa” s-a desfăşurat pe 4 aprilie, la ea participând elevi de liceu şi gimnaziu. Câştigătorii sunt:

  • locul I – Liceul Tehnologic „Vasile Sav”,
  • locul II – Colegiul Tehnic „Petru Poni”,
  • locul III – Colegiul Tehnic „Petru Poni”,
  • locul III – Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”.

Vreau să vă adresez cele mai sincere felicitări pentru activitatea pe care ați desfășurat-o și pentru efortul pe care l-ați depus. Vă pot numi, cred, campionii solidarității pentru că, până la urmă, asta sunt pompierii în lupta cu focul, în lupta cu apele, în lupta cu alte calamități ale naturii. Eu nu știu dacă toți dintre cei prezenți astăzi veți face o carieră în acest domeniu, să deveniți pompieri, însă, sunt convins, că, pe de-o parte, mulți dintre voi ați dori să continuați activitățile de voluntariat în care sunteți implicați și, mai mult decât atât, când veți ajunge la maturitate veți ști să apreciați ceea ce înseamnă meseria de pompier adică altruismul, modestia și curajul”, a declarat primarul Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.