Ministrul Sănătății vine la Spitalul Roman, ministrul Dialogului Social discută cu ONG-urile

de | 18/05/2017 | Administrație, Local, Politică

Vineri, 19 mai, în prima parte a zilei, ministrul Sănătății, Florian Bodog, va veni în vizită la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Tot vineri, începând cu ora 11.00, în sala de ședințe a Consiliului Local Roman va avea loc Comisia de Dialog Social. Întâlnirea Comisiei va fi prezidată de prefectul Vasile Panaite, iar invitat special va fi ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea. După ședința de la Primărie, Gabriel Petrea va merge, împreună cu prefectul, în vizită la sediul societății ArcelorMittal Roman.

După deplasarea la fabrica de țevi, ministrul Gabriel Petrea va reveni la Primărie. Începând cu ora 14.30 va avea loc o întâlnire cu reprezentanții ONG-urilor din județul Neamț în sala de ședințe a Consiliului Local Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.