PNL Roman a votat cu Ludovic Orban. Șeful PNL Neamț, convins de discursurile lui Bușoi

de | 18/05/2017 | Județean, Politică

Liberalii romașcani îl vor suține la președinția PNL pe Ludovic Orban. În şedinţa de miercuri a Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal – Roman s-a luat în discuţie persoana care va fi susţinută de organizaţa locală la Congresul Naţional din 17 iunie, pentru funcţia de preşedinte al PNL.

Organizatia PNL Roman a dat un semnal clar în sensul necesităţii de a întări politic partidul la nivel naţional, în urma votului, susţinerea covârşitoare (exceptând un vot nul şi unul pentru domnul Cataramă) fiind către domnul Ludovic Orban. Considerăm că Partidul Naţional Liberal are nevoie de energia si implicarea domnului Orban, precum şi de o restructurare profundă a strategiilor aplicate, mecanismele utilizate în ultimii ani, din punct de vedere electoral fiind evident falimentare. Un lider puternic, înseamnă un partid puternic, iar alternativa – Ludovic Orban, noi, cei din organizaţia Roman, considerăm că este cea mai potrivită în acest moment pentru Partidul Naţional Liberal.”

De la Piatra-Neamț, lucrurile se văd altfel. Tot pentru un partid puternic militează și președintele PNL Neamț, dar pariază pe un alt candidat. Mugur Cozmanciuc pare să fi fost convins de niște discursuri.

Am găsit în colegul meu Cristian Bușoi un viitor partener în susținerea eforturilor de a dezvolta județul Neamț și zona Moldovei. Acesta a fost un argument important. PNL trebuie să fie partidul care să ducă zona Moldovei în rândul celor mai dezvoltate regiuni din Europa. Discursurile despre spitalul regional, Autostrada Unirii, sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, cluster economic și de turism, inclusiv cel ecumenic, centru intermodal de mărfuri, capitală culturală europeană, cooperare transfrontalieră trebuie să găsească parteneri sinceri, corecți și cu viziunea dezvoltării naționale unitare”, susține Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.