Peste 7.000 de semnături pentru candidatura lui Marius Neculai

de | 20/05/2017 | Local, Politică

Mai mulți reprezentanți ai PSD Roman au venit sâmbătă, 20 mai, la Biroul Electoral Municipal, pentru depunerea candidaturii lui Marius Neculai la funcția de primar al municipiului Roman.

Dan Manoliu depunere semnaturi candidat Marius Nicolai 8555

Azi, la ora 11.00, PSD a depus pentru alegerile parțiale la funcția de primar al municipiului Roman. Alegerea organizației noastre este domnul Marius Neculai. Ne bucurăm că propunem romașcanilor un om tânăr dar, în același timp, cu epxeriență parlamentară și administrativă. Avem mare încredere și venim, ca de obicei, în fața romașcanilor cu un om credibil, un om care va lupta, va munci și va schimba în bine, în continuare, fața acestui oraș, va crește nivelul calitativ al vieții din oraș și eu sunt sigur că cei care ne vor da votul nu vor avea nicio decepție pentru că domnul Marius Neculai va fi priamrul Romanului timp de opt ani și nu va mai fi nevoie ca electoratul din Roman să mai vină o dată la alegeri, poate anul viitor sau în perioada acestui mandat”, a afirmat senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

Președintele social-democraților nu a fost singurul parlamentar prezent la depunerea candidaturii.

Alexandru Rotaru depunere semnaturi candidat Marius Nicolai 8561

Este un moment important pentru orașul nostru și a sosit vremea ca romașcanii să-și îndrepte privirea către PSD pentru că Romanul are nevoie de cel mai bun primar. PSD a venit cu cea mai bună ofertă și aceasta este Marius Neculai, un om corect, cu experiență, un om ce va conduce cu demnitate Primăria Roman, un om ce nu vine să fie edil, ci vine să fie liderul acestui oraș, liderul tuturor romașcanilor”, a declarat deputatul Alexandru Rotaru.

depunere semnaturi candidat Marius Nicolai 8563 Dan Manoliu Alexandru Rotaru

Marius Neculai a mulțumit romașcanilor pentru cele 7.500 de semnături strânse în perioada ce a precedat depunerea candidaturii și depuse sâmbătă, la Biroul Electoral Municipal. Conform legii, candidatul unui partid trebuie să prezinte o listă de susținători care trebuie să cuprindă niminum 1% din numărul total al alegătorilor înscriși în Registrul electoral și în listele electorale complementare din circumscripția pentru care candidează.

În zi de sărbătoare a comunității, am venit împreună cu colegii mei să depunem candidatura, documentele oficiale și lista de semnături pe care am reușit să o strângem. Suntem bucuroși că foarte mulți romașcani ne-au sprijinit și ne-au încurajat să mergem pe acest drum și să devenim partidul care va da  primarul municipiului Roman. Am alături de mine oameni care m-au încurajat, mă încurajează și care vor face parte din echipa cu care vom reuși să convingem romașcanii că suntem hotărâți să nu dezamăgim pe nimeni. Voi fi acel edil ecilibrat, înțelept, care își va dărui tot efortul și toată priceperea pentru a face ca acest oraș să meargă de la bine spre mai bine”, a precizat Marius Neculai, candidatul PSD pentru Primăria Roman.

depunere semnaturi candidat Marius Nicolai 8540

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.