Radu Samson, insoțit de partenera de viață la depunerea candidaturii

de | 20/05/2017 | Local, Politică

Candidatul USR și-a depus candidatura la funcția de primar al municipiului într-un mod inedit. Radu Samson a venit sâmbătă, 20 mai, la Primăria Roman – acolo unde funcționează Biroul Electoral – împreună cu soția sa.

Am venit doar cu soția mea, care este partenerul meu de încredere în orice proiect întreprind. Colegii din USR, parlamentarii din zona Moldovei mi-au propus să mă însoțească astăzi, la depunerea candidaturii, dar am considerat că nu este necesară o desfășurare de forțe, pentru că vremea odelor aduse marilor conducători a trecut cu zeci de ani în urmă. E momentul  să fim simpli și să facem lucrurile simplu. E o simplă formalitate depunerea candidaturii și chiar nu e necesară o astfel de desfășurare de forțe. Le mulțumesc romașcanilor care m-au sprijinit cu semnături de susținere și  tuturor prietenilor care m-au ajutat cu strângerea celor aproape 1.000 de semnături pe care le-am depus. Oamenii cu care am vorbit ar vrea să vadă de la politicieni mai puțină politică și mai multă treabă. Oamenii s-au săturat de politică; toată ziua sunt alegeri, toată ziua li se cer semnături, li se cere susținere, li se cer voturi. Oamenii vor proiecte, vor un primar care să fie aproape de problemele lor, care să cunoască problemele fiecărui cartier, nu doar problemele zonei centrale,  și vor mai mult sprijin din parte autorităților și mai multă implicare peste tot prin oraș, nu doar în zonele unde se lucrează pentru că văd mai mulți trecători”, a afirmat Radu Samson, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Roman.

După depunerea candidaturii, Radu Samson a spus că va merge cu soția lui la o prăjitură.

depunere semnaturi candidat Radu Samson 8576

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.