Liceul cu Program Sportiv, promovat prin flashmob

de | 21/05/2017 | Educație, Local

Tinerii din cadrul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman promovează unitatea de învățământ printr-un flashmob. Dansul elevilor a fost înscris într-un concurs al Fundației PRAIS, iar elevii romașcani speră ca munca lor să fie premiată, mai ales că totul se calculează în like-uri.

Este decisiv pentru a câştiga competiţia ca țoți prietenii LPS Roman să promoveze puternic în rândul colegilor, prietenilor, familiei flashmob-ul nostru care este postat pe Facebook și pe YouTube. Filmele câștigătoare pentru fiecare oraș vor fi cele care vor contoriza cel mai mare număr de like-uri adunate de pe cele două platforme ale concursului #BESTFLASHMOB. Echipa Fundaţiei PRAIS va contoriza numărul de like-uri acordate filmelor înscrise în concurs, atât de pe pagina de Facebook ‘Suntemtanarageneratie’, cât şi de pe contul de YouTube ‘Suntemtanarageneratie’. Campania de promovare și obținere de like-uri pe Facebook și Youtube – Suntemtanarageneratie printre colegi și prieteni se derulează de la data postării până la 25 mai, ora 10.00”, a afirmat prof. Irina Pătrăuceanu, coordonator al proiectului.

Programului national educational extracurricular ”Suntem tânăra generație!” este initiat si dezvoltat de Fundatia PRAIS in licee din 7 orase, clasele a IX-a – a XI-a: Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Roman. Obiectivele sale sunt legate de promovarea stării de bine a adolescenţilor, bazată pe un stil de viață echilibrat, pe importanța cunoașterii – a educației pentru viitorul lor, a valorilor morale, relațiilor bune cu cei din jur, a incluziunii sociale și acceptării diversității, pe valorizarea talentului acestora. Programul se va costitui intr-o platformă publică de promovare a realizărilor liceenilor, alături de profesorii care îi inspiră și îi susțin, pe cinci domenii: știința (premii obținute la olimpiade, alte concursuri legate de domeniul știintei), premii obținute în domeniul literaturii, a artelor (muzică, desen, dans, altele), evenimente culturale de anvergură organizate în cadrul liceului și care sunt menite să valorizeze talentul elevilor, premii câștigate la sporturi individuale sau de echipă în cadrul liceului.

*sursa foto: cont Facebook Lucian Arcana

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.