Rossal, amendă de la Garda de Mediu

de | 24/05/2017 | Administrație, Economic, Local

Operatorul de salubritate Rossal a primit o amendă de la Garda de Mediu din cauză că a depozitat gunoi peste capacitatea depozitului temporar de la Roman. Informația despre amneda de la Garda de Mediu a fost făcută chiar de directorul firmei Rossal, când încerca să le explice reprezentanților asociaților de proprietari din ce este compus tariful și de unde vine majorarea.

Tariful nostru, care a fost, este același, cantitatea este aceeași. Diferența este ce știți dumeavoastră că s-a închis la Roman. Atât timp cât am avut salvarea cu depozitul temporar unde, chiar azi dimineață (n.r. – marți, 23 mai), am primit de la Garda de Mediu 50.000 de lei amendă pentru că am depășit volumul…. Nu este nici vina noastră; și vă mai spun un lucru. Nu numai Asociația Municipiilor din România a făcut demersuri sau Consiliile Județene. Eu fac parte și din conducerea Asociației Române de Salubritate. Și știu, la nivel de țară, tot ce se întâmplă; și nu numai la nivel de țară. Ne-am zbătut să se reducă această taxă

Ionel Ciocan, directorul general al SC Rossal.

Sancțiunea dată de Garda de Mediu va fi contestată în instanță.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.