PSD Roman se apară în fața acuzațiilor primarului Micu (comunicat de presă)

de | 03/06/2017 | Local, Politică

Acest comunicat vine ca răspuns la acuzaţiile primarului interimar Lucian Ovidiu Micu la adresa PSD Roman, partid pe care îl acuză de sabotarea reţelei de apă a oraşului şi întârzierea intervenţiei la timp a echipelor ApaServ!

Domnule Lucian Ovidiu Micu, considerăm că orice romaşcan de bun simţ care citeşte ceea ce dumneavoastră aţi distribuit pe pagina personală de facebook, va observa două lucruri:

  1. Penibilul afirmaţiilor dumneavoastră, că un partid politic a sabotat o reţea de apă şi canal a unui oraş din România, şi nu în ultimul rând tentativa dumneavoastră lamentabila de a da vina pe adversarul politic pentru lucrările pe care le-aţi efectuat cât timp aţi condus acest oraş.
  2. Spuneţi deasemenea că este inadmisibil ca intervenţia APASERV să apară la câteva ore de la declanşarea problemei. Ne întrebam şi noi, ce făcea în acest timp domnul Bogdan Curcudel pe care l-aţi uns Şeful Regional EST al Companiei ApaServ? Acelaşi Bogdan Curcudel consilier local PNL, ca să nu fie vreo neînţelegere.

Pozele dumneavoastră în pantofi şi la costum de lângă excavator, nu fac mai degrabă decât să ne amintească de doamna Elena Udrea.

Considerăm că este încă o dovadă de demagogie şi incompetență a domnului Lucian Ovidiu Micu, primarul interimar al Romanului.

PREŞEDINTE PSD ROMAN

Dan Manoliu

 

  • acest articol este un advertorial

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.