Accident pe Anton Pann: patru dintr-o lovitură (foto)

de | 07/06/2017 | Actualitate, Local

Un accident cu pagube materiale însemnate a avut loc miercuri, 7 iunie, în jurul orei 19:00 pe strada Anton Pann. Vinovatul aparent: șoferul unui BMW cu numere provizorii care, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul volanului și a acroșat mai multe mașini parcate lângă bordură. Victime i-au fost un Ford Focus, un Renault Clio, o Dacia Sandero și un Opel Astra.

Opel-ul a fost proiectat pe trotuar cu spatele boțit, Ford-ul s-a ales cu laterala stânga boțită bine și cu avarii la partea din față, Dacia are ambele roți în poziție nefirească și posibile probleme la șasiu, cel mai ieftin a scăpat mașina Renault care s-a ales doar cu avarii ușoare în partea din față. Din toată pățania cel mai avariat a ieșit BMW-ul.

Vom reveni cu detalii.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.