Lucian Micu (PNL): Voi fi primarul tuturor romașcanilor, indiferent de simpatiile politice

de | 09/06/2017 | Local, Politică

La final de campanie electorală, Lucian Micu – candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Roman – și deputatul Laurențiu Leoreanu – președintele PNL Roman au susținut o conferință de presă în care au readus în discuție programul Roman 2020 și au mulțumit romașcanilor pentru discuțiile din perioada campaniei electorale. Lucian Micu i-a îndemnat pe cetățeni să iasă la vot, indiferent de candidatul căruia îi vor acorda încrederea lor.

Am venit în fața romașcanilor cu programul ”Roman 2020”, la care am lucrat încă din primăvara anului trecut; în 2016, romașcanii au dat un vot de încredere acestui program. Iar azi, acest program este actualizat, în sensul în care am eliminat ceea ce deja s-a realizat și am adăugat alte elemente noi. Proiectul nostru e construit pe nevoile reale ale romașcanilor. Noi nu avem nevoie să ne întâlnim azi cu romașcanii pentru a ști ce vor mâine, noi ne-am întâlnit ieri cu romașcanii și am aflat ce nevoi au azi și ce își doresc pentru mâine. Vreau, în primul rând, să le mulțumesc tuturor romașcanilor cu care m-am întâlnit în aceste două săptămâni de campanie. A fost o perioadă grea pentru mine, am fost, aproape în fiecare zi, atacat de adversarii politici. Am încercat, pe cât posibil, să nu răspund acestor atacuri și să mă axez doar pe proiectele pe care noi le avem de prezentat romașcanilor, proiecte care sunt certe și fezabile, rezultate din întâlnirile cu romașcanii. Le mulțumesc tuturor romașcanilor cu care m-am întâlnit, mi-au dat o energie pozitivă. Le mulțumesc pentru susținerea arătată și vreau să îi invit pe toți romașcanii la vot. Sigur că am întâlnit și oameni cu alte simpatii politice și trebuie să-I respectăm. Eu mi-am propus să fiu primarul tuturor romașcanilor, indiferent de simpatiile politice. Întotodeauna am răspuns favorabil tuturor romașcanilor, indiferent dacă aveau simpatii față de un om sau de un altul, față de un partid sau de un altul. Așa cred eu că trebuie să fie un primar: responsbil și dedicat comunității sale, indiferent de simpatiile politice pe care le au cetățenii. De aceea, fac un apel la romașcani ca duminică, 11 iunie, să se prezinte la vot. Cred că este gestul cel mai corect cetățenesc pe care trebuie să-l facă romașcanii: să se prezinte la vot. Și care dintre candidații care i-au convins cel mai mult, cei care au depus proiectele cele mai bune, cele mai fezabile, cu surse de finanțare, să primească votul romașcanilor. Și vreau să le mai transmit ceva romașcanilor: de pe data de 12 iunie ne revedem la Primărie!”

– Lucian Micu, candidat PNL  la Primăria municipiului Roman

Deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman,  a precizat că o parte din romașcani au fost supărați pentru că nu au înțeles plecarea sa la București.

Am simțit că nu aveam sprijin de la București și a trebuit să fac următorul pas, dar am lăsat la Primărie un om cu care am lucrat și cu care fac echipă, un om de încredere. Lucian Micu, viitorul primar al municipiului Roman, este un om dintre oameni și pentru oameni. E vorba de un mandat de trei ani; dacă nu confirmă, când va veni să vă ceară din nou votul puteți decide să nu-l votați; dar e un rest de mandat pe un mandat început, în care am început să aplicăm programul Roman 2020, program pe care vrem să-l continuăm.”

– deputatul Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.