Elena Chelmuș a votat un primar cu viziune

de | 11/06/2017 | Local, Politică

Cetățenii municipiului Roman sunt chemați azi, 11 iunie, la urne, pentru a alege primarul municipiului. Algerile parțiale de azi sunt o consecință a faptului că fostul primar, Laurențiu Leoreanu, a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României. Pentru câștigarea acestei funcții au intrat în competiție patru candidați. Iată ordinea acestora pe buletinul de vot: Radu Samson (USR), Marius Neculai (PSD), Lucian Micu (PNL), Elena Chelmuș (PMP).

Singura femeie care s-a înscris în această competiție, Elena Chelmuș, a votat în prima parte a zilei la una din secțiile de votare din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ioan Cuza”.

Am votat pentru un primar cu viziune, în primul rând, am votat pentru un primar care vrea și poate să schimbe fața orașului și care vine cu soluții simple la probleme reale. Trăiesc între oameni și știu care sunt problemele lor.”

Elena Chelmuș, candidat PMP pentru Primăria Roman

Elena Chelmuș a fost însoțită de familie, dar și de colegi de partid.

Suntem aici să o susținem pe doamna Elena Chelmuș, avem mare încredere în romașcani că pot schimba ceva. Așa cum am spus-o tot timpul, când doi așa-ziși mari se ceartă în Roman, s-ar putea să câștige o doamnă. Noi sperăm ca cei care ne văd, cei care nu au votat sau cei care vor să schimbe ceva, să se prezinte la Roman.”

Laurențiu Dulamă, președinte PMP Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.