Laurențiu Leoreeanu, vot pentru continuitate

de | 11/06/2017 | Administrație, Local, Politică

Cetățenii municipiului Roman sunt chemați azi, 11 iunie, la urne, pentru a alege primarul municipiului. Algerile parțiale de azi sunt o consecință a faptului că fostul primar, Laurențiu Leoreanu, a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României. Pentru câștigarea acestei funcții au intrat în competiție patru candidați. Iată ordinea acestora pe buletinul de vot: Radu Samson (USR), Marius Neculai (PSD), Lucian Micu (PNL), Elena Chelmuș (PMP).

Printre primii politicieni care au mers la urne a fost deputatul  PNL Laurențiu Leoreanu, fostul primar.

Îmi doresc o zi  frumoasă, liniștită și cu ajutor divin. Mi-am exercitat dreptul de vot împreună cu întreaga familie, am votat pentru continuitate, pentru dezvoltare, pentru un oraș european, pentru continuarea unei echipe care, în ultimii nouă ani, a dovedit profesionalism, competență și bună-credință. Sperăm ca după 12 iunie să putem continua dezvoltarea municipiului Roman.”

– Laurențiu Leoreanu, deputat PNL și președinte PNL Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.