Bătrân accidentat pe bulevardul Republicii

de | 14/06/2017 | Actualitate, Local

Un bătrân de aproximativ 60 de ani a fost accidentat miercuri, 14 iunie, pe bulevardul Republicii. Bătrânul a vrut să traverseze strada spre un magazin, dar a fost acroșat de un taxi. Evenimentul  rutier a avut loc la nici 50 de metri de o trecere pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. În momentul sosirii ambulanței, victima era conștientă.

”Eram în apartament și au auzit un om care se văita foarte tare, dar până am coborât eu a fost urbat în ambulanță, nu știu ce s-a întâmplat”, a spus o femeie care se afla în zonă.

”Eu eram în casă, dormeam. Nu știu nimic. El s-a dus la cumpărături… nu știu, că dormeam. Era conștient când l-a luat salvarea. E bătrân și nu vede, și dacă vede, vede în ceață. Asta e încăpățânarea lui; nu vede, nu vrea să-l duc la control, să-i iau ochelari. Așa-s oamenii mai în vârstă. Dacă eram cu el… m-am speriat”, a spus fiul victimei.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar polițiștii vor face cercetări pentru a stabili circumstanțele accidentului. Reamintim că marți, 13 iunie, a avut loc un accident pe trecerea de pietoni de la intersecția străzii Anton Pann cu bulevardul Republicii, iar victima, tot un bărbat, a ajuns la spital.

batran accidentat de taxi 2

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.