Poftiți la circ!

32

Toți romașcanii, cu mic cu mare, sunt invitați la circ în acest sfârșit de săptămână. Prima reprezentație va avea loc joi, 15 iunie, începând cu ora 18.00. Cei care doresc să meargă la circ, trebuie să știe că acesta este amplasat în bazar. Circul Las Vegas Vargas este prima dată la Roman și promite un spectacol extraordinar.

Vom oferi două ore de spectacol plin de surprize, ceea ce înseamnă multe animale, animale sălbatice, exotice, avem în spectacol jonglerie, acrobații la mare înălțime, roata morții, clowni…Avem un jongler, un băiețel de opt ani, eu zic că e cel mai mare artist, băiețelul a fost deja premiat la două festivaluri, anul trecut la Festivalul din Budapesta, iar anul acesta la Festivalul din Franța. E un băiat cu foarte mult talent, face totul din pasiune, e înebunit de ceea ce face. Avem un număr senzațional de roata Morții, ceea ce înseamnă fără nicio marjă de siguranță la 10 metri înălțime, tot ce se întâmplă e live; un artist de la Circ du Soleil face echilibristică în mâini. Alt moment de atracție e dresura de animale, tigri albi, lei albi, bengalezi. Vor fi multe surprise, două ore în care nimeni nu se plictisește, nici copiii, nici adulții, e făcut înt-un fel spectacolul ca toată lumea să găsească ceva care să îi placă.”

Emoke Hritcu, organizator Circul Las Vegas Vargas

Joi, vineri și sâmbătă, reprezentațiile vor începe la ora 18.00, iar duminică, 18 iunie, reprezentația va începe la ora 16.00, ca artiștii să aibă timp să strângă totul și să plece mai departe. Biletul la un spectacol de circ este de 40 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii, dar copiii din școli sau grădinițe, care au primit un tichet din partea organizatorilor, vor intra gratuit.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.