”Această victorie o dedic, în primul rând, romașcanilor”

de | 18/06/2017 | Județean, Politică

La scurt timp după ce voturile din Congresul Național al Partidului Național Liberal au fost numărate, deputatul Laurențiu Leoreanu a avut confirmarea faptului că a fost votat vicepreședinte al PNL la nivel național. Parlamentarul a declarat că victoria o dedică romașcanilor.

Are și Neamțul, are și Romanul vicepreședinte PNL. Această victorie o dedic, în primul romașcanilor, tuturor celor din zona Romanului, locuitorilor din județul Neamț. Este o funcție cu  reflexii la nivel național, e o funcție pe domenii. E pe domeniul administrație, siguranța cetățeanului, ordine publică, fonduri europene și dezvoltare regională, e un domeniu care îmi place foarte mult și în care zic că am și expertiză. Am avut susținerea unui cuvânt în plen, în fața Consiliului Național, am fost aplaudat la scenă deschisă, ceea ce mi-a dat încredere, iar rezultatul a fost unul remarcabil, în sensul că a fost cea mai mare concurență, pe acest domeniu au fost cinci candidați și am avut aproape de trei ori număr de voturi față de următorul candidat, domnul Velea, din Ardeal, care ar fi putut avea o susținere mare a județelor tari din Ardeal, dar eu cred că CN a apreciat foarte bine, a studiat ceea ce le-am prezentat backgroundul meu, experiența, educația în domeniu. Mă bucur foarte mult că am câștigat, în primul rând, pentru romașcanii mei care, inițial, nu au înțeles plecarea mea din decembrie, dar la alegerile parțiale de la Roman s-a văzut că au înțeles. Mi-au dat încredere și le întorc acest rezultat frumos.”

Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

După cum înRoman.ro a scris aici, Laurențiu Leoreanu a fost ales duminică, 18 iunie, vicepreședinte PNL. Parlamentarul romașcan a făcut parte din echipa de campanie a candidatului la președinția PNL Ludovic Orban – candidat care sâmbătă, 17 iunie, a devenit președintele ales al liberalilor –, astfel că victoria de duminică era, cumva, previzibilă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.