Deputatul Leoreanu, vicepreședinte PNL

40

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a depus candidatura, în interiorul partidului, pentru a obține o funcție de vicepreședinte PNL la nivel național. Algerile interne din cadrul Partidului Național Liberal au avut loc în perioada 17-18 iunie, sâmbătă, 17 iunie, fiind ales președintele PNL (Ludovic Orban a câștigat detașat competiția în fața lui Cristian Bușoi), iar duminică, 18 iunie, fiind aleși prim-vicepreședinții, secretarul general, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Național.

Deputatul Laurențiu Leoreanu a candidat pentru o funcție de vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională. La momentul la care a anunțat candidatura, Leoreanu a precizat că vrea această funcție ”pentru că Neamțul merită să fie reprezentat în conducerea națională a partidului și am încredere că voi fi susținut de colegii din Consiliul Național de Coordonare.

Candidatura lui Ludovic Orban a fost susținută de organizațiile Roman și PNL Piatra-Neamț, în timp ce președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, dar și alți liberali nemțeni l-au susținut pe Cristian Bușoi. Peste 110 delegați nemțeni au fost prezenți la București, în acest weekend, pentru a vota conducerea Partidului Național Liberal.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.