Mulțumim, dragi profesori!

57

Anul școlar s-a încheiat vineri, pentru toți elevii, dar și pentru unele cadre didactice. Este vorba despre profesorii care au educat generații întregi și care vor pune pixul și creta jos, după zeci de ani în care au făruit destine. Sunt oameni cărora mulți dintre noi le spunem ”mulțumesc” pentru ceea ce au predat dar, mai ales, pentru ceea ce au transmis dincolo de lecțiile din planul de școlarizare.

Liceul Tehnologic ”Vasile Sav” se desparte de Zenovia Rădulescu, profesoară de matematică; Colegiul Tehnic ”Danubiana” rămâne fără Sava Tihon, profesor de matematică, și Coca Dinu, profesoară care a predat protecția mediului; Colegiul Tehnic ”Petru Poni” rămâne fără inginerul mecanic Radu Aramă și maistrul instructor de electromecanică Gheorghe Huci, iar Liceul cu Program Sportiv Roman rămâne mai ”sărac” prin plecarea Lidiei Gârbea, profesoară de limba și  literatura română.

Școala Gimnazială ”Calistrat Hogaș” se desparte de Viorica Lucescu – profesoară de istorie, Radu Popescu – profesor de educație plastică, Grigore Văduva – profesor de matematică. Iar Școala de Artă ”Sergiu Celibidache” va trebui să completeze corpul profesoral cu patru profesori, după ieșirea la pensie a educatoarelor Valeria Damian și Maria Măciucă (din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 2 ”Muguri de lumină”), a Liei Voinea (profesor de pian) și a lui Iosif Haidu (profesor de desen).

Și Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” rămâne fără patru profesori care s-au identificat, de-a lungul anilor, cu această unitate de învățământ: Mircea Bursuc (matematică), Ana Simion (muzică), Maria Rachieru (franceză) și învățătoarea Lucica Năstase.

Ana Simion, Maria Rachieru, Mircea Bursuc
Maria Rachieru
Lucica Nastase
Iosif Haidu
Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.