Peste 200 de locuri de muncă pentru romașcani

5

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat lista locurilor de muncă vacante în județul Neamț. Astfel, 593 de șomeri, pot opta pentru un loc de muncă. Pentru Piatra Neamț și zonă sunt vacante 270 de posturi, pentru Roman și zonă –201 posturi, iar pentru Târgu-Neamț – 122 de posturi.

Romașcanii care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că sunt disponibile locuri de ambalator manual, călcătoreasă lenjerie, confecționer-asamblator articole textile, controlor calitate, mecanic întreținere și reparații mașini de cusut industriale, operator-confecționer industrie îmbrăcăminte, dulgher, fierar betonist, finisator în construcții, fochist, inginer constructor, zidar, agent de securitate, agent de securitate și intervenție, ajustor, ajutor bucatar, barman, bucătar, casier, contabil, electrician auto, frezor universal, manipulant, mecanic auto, ospătar, preparator mărfuri, recepționer marfă, referent resurse umane, responsabil logistică, șofer autobuz, șofer autoturism, spălător auto, strungar universal, sudor, tâmplar, tinichigiu industrial, vânzător.

Pentru mai multe detalii puteți apela la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman de pe str. Olteniei, nr. 23-25 sau la telefon 0233/743848.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.