Tinerii s-au distrat la Kult Fest

de | 18/06/2017 | Actualitate, Local, Social

KULT Fest, un festival urban dedicat tinerilor devoratori de cultură, și-a desfășurat prima ediție în perioada 16-17 iunie, în Piața Roman-Vodă. În cele dăuă zile ale manifestării, voluntarii implicați în proiect au invitat tinerii la ateliere, distracție și muzică bună. Conform organizatorilor, KULT Fest răspunde dorinței tinerilor de a avea acces la activități distractive și, în același timp, inovative, și a adus în atenția publicului elemente noi și creative.

Participanții au avut de ales în a petrece timp de calitate la standurile special amenajate de virtual reality, handmade, pictură și alte activități la fel de atractive, dar și la atelierele de muzică, teatru & public speaking sau creații literare, în care au învățat lucruri interesante. În cadrul Kult Fest a fost premiat și câștigătorul competiției de scurt metraje; tema primei ediții a ”Short film challenge” a fost ”Eu sunt Kult”, iar câștigătorul,  Alexandru Ifrim, a fost premiat cu o mini-dronă.

KULT Fest este un eveniment organizat cu ajutorul echipei de voluntari a organizației KULT Hub și s-a bucurat de sprijinul Primăriei municipiului Roman. KULT Hub o organizație non guvernamentală, cu sediul în municipiul Roman, ce are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea activităților de dezvoltare personală și profesională în rândul tinerilor prin proiecte și programe educaționale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.