Deținea ilegal un pistol de 10 mm

de | 21/06/2017 | Actualitate, Local

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au efectuat marți, 20 iunie, o perchiziție domiciliară la locuința unui bărbat de 46 de ani, din Roman, bănuit că ar deține, fără drept, un pistol. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că romașcanul ar deține ilegal o armă, motiv pentru care au solicitat Judecătoriei Roman un mandat de percheziție domiciliară.

Marți, oamenii legii au identificat la domiciliul bărbatului de 46 de ani un pistol de culoare negru, de calibru 10 mm, pe care l-au ridicat în vederea expertizării tehnice. Persoana în cauză nu a putut face dovada provenienței armei, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor. Activitățile desfășurate au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.