Școală de vacanță la biserică

de | 21/06/2017 | Local, Social

Ca în fiecare an, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Roman organizeză, la sfârșitul lunii, școala biblică de vacanță. Copiii vor fi angrenați în tot felul de activități, iar tema din acest an este ”O inimă veselă”.

Este o perioadă scurtă, de o săptămână, în care avem tot felul de activități: jocuri pentru copii, studiem anumite subiecte cu copiii la nivelul lor, sunt lecții pe care le facem acolo și chiar activități ca la școală; desenăm, completăm, răspundem la întrebări, ca într-o clasă de studio, care îi ajută pe copii să se dezvolte, să socializeze, să relaționeze, învață cântece, chiar se bucură să facă program împreună. Perioada este 25 iunie – 1 iulie, locul de desfășurare fiind în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Roman, str. B-dul Republicii, nr. 24. Tema din acest an este „O inimă veselă”, după textul din Sfânta Scriptură care spune O inimă veselă este un bun leac. Și-atunci vorbim despre principiile de sănătate. Vrem să le transmitem copiilor cum să fie mai sănătoși, cum să trăiască mai sănătos, sunt șapte lecții pe care le abordăm. Dacă aveți pe cineva drag dintre cei ai casei, trimiteți-i. Nu impunem nimic din perspectivă religioasă, nu vrem schimbarea concepției ci, mai degrabă, să se bucure împreună, să se joace împreună, să învețe împreună.

Eugen Profir, pastor Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea

Școala de vară are loc după-amiaza, începând cu ora 18.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.