Reținut pentru tâlhărie

de | 25/06/2017 | Actualitate, Local

Dispeceratul Poliţiei municipiului Roman a fost sesizat sâmbătă seară, despre faptul că un tânăr, folosind acte de violenţă, a sustras unei persoane în vârstă un portmoneu, în timp ce se afla pe raza municipiului Roman.
Sesizarea a fost preluată de o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei: un bărbat de 32 de ani, din Roman. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla pe trotuarul din partea dreaptă a șoselei E85, în imediata apropiere a podului peste râul Moldova, a deposedat-o prin violenţă de un portmoneu.

Agresorul a fost identificat de polițiști, în scurt timp de la sesizare, fiind depistat pe raza municipiului Roman şi condus la sediul Poliţiei Roman în vederea continuării cercetărilor. În urma documentării activității infracționale, romașcanul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.