Nou director de îngrijiri la Spital

40

Spitalul Roman are un nou director de îngrijiri, la câteva luni de la momentul la care Elena Chirilă a preluat această funcție ca urmare a susținerii unui examen. Între timp, însă, de la Ministerul Sănătății au venit noi reguli, una dintre acestea precizând că funcțiile de conducere pot fi ocupate doar de persoane care au studii superioare de specialitate.

Începând de astăzi, la Spitalul Municipal de urgență Roman avem cu delegație, momentan, până la organizarea unui concurs, un nou director de îngrijiri medicale, post pe care-l ocupă în prezent doamna asistent medical Lidia Ostahie. De la Centrul pentru Sănătate Mintală. Dumneaei îndeplinește toate condițiile prevăzute de lege pentru ocuparea acestui post, fiind absolventă a Facultății de Medicină, specializarea Asistență Medicală, din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Este în Spitalul de Urgenă din Roman de 22 de ani și a activat, așa cum vă spuneam, pe de o parte la secția de psihiatrie, iar în acest moment la Centrul pentru Sănătate Mintală.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Elena Chirilă, directorul de îngrijiri care a luat concursul organizat de Ministerul Sănătății anul trecut, nu poate să continue activitatea ca director din cauză că, la momentul schimbării grilei de salarizare, pentru funcția de director a fost prevăzută o grilă de salarizare care includea doar persoanele cu studii superioare în domeniu.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.