Patronii romașcanii caută peste 200 de angajați

de | 26/06/2017 | Economic, Local

Luni, 26 iunie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat lista locurilor de muncă vacante în județul Neamț. Agenția are disponibile pentru nemțeni nu mai puțin de 600 de posturi vacante. Pentru Piatra Neamț și zonă sunt vacante 266 de posturi, pentru Roman și zonă – 212, iar pentru Târgu-Neamț – 122.

Romașcanii care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să știe că sunt disponibile locuri de ambalator manual, călcătoreasă lenjerie, confecționer – asamblator articole textile, controlor de calitate, mecanic întreținere și reparații mașini de cusut industriale, operator-confecționer industrie îmbrăcăminte, dulgher, fierar betonist, finisator în construcții, fochist, inginer constructor, zidar, agent de securitate, agent de securitate și intervenție, ajustor, ajutor bucatar, barman, bucătar, casier, consultant vânzări, contabil, electrician auto, femeie de serviciu, frezor universal, manipulant, mecanic auto, mecanic mașini prelucrare lemn, montator tâmplărie, operator calculator, ospătar, preparator mărfuri, recepționer marfă, referent resurse umane, responsabil logistică, șofer autobuz, șofer autoturism, spălător auto, strungar universal, sudor, tâmplar, tinichigiu industrial, vânzător.

Pentru mai multe detalii puteți apela la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Roman de pe strada Olteniei, nr. 23-25 sau la telefon 0233.743.848.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.