Proiectele noului director medical de la Spital

de | 27/06/2017 | Local, Sănătate

Managerul Spitalului Roman a prezentat marți, 27 iunie, noul director de îngrijiri medicale al unității. Postul este, deocamdată, ocupat cu caracter interimar, până la organizarea unui conurs. Maria Andrici a spus și ce-și dorește de la noul membru al echipei manageriale.

Îmi doresc ca noul director de îngrijiri medicale să poată combina cunoștințele de specialitate, printr-o colaborare strânsă, cu asistentele-șef de secții, respectiv celelalte asistente și personalul auxiliar. Vreau ca directorul de îngrijiri medicale, împreună cu doamna director medical să realizeze și să se implice pentru atingerea indicatorilor de calitate și de utilizare a serviciilor medicale pentru performanța Spitalului Municipal de Urgență Roman. Sper ca împreună să formăm o echipă puternică, dedicată zi de zi spre performanță.”

dr. Maria Andrici, manager general Spitalul Municipal de Urgență Roman

Noul director de îngrijiri medicale are în plan să continue activitățile deja începute de conducerea unității spitalicești.

Ca obiective am ca proiectele să fie continuate, proiectele deja începute de conducerea Spitalului, asigurarea unei bune conduite terapeutice pentru bolnavii spitalizați și a unui climat favorabil pentru pacienți astfel încât să avem un feedback pozitiv și chestionare de satisfacție pozitive, să reușim să asigurăm materialele necesare și aparatura necesară secțiilor din spital pentru desfășurarea în condiții optime a actului medical, definitivarea lucrărilor centrului de sănătate mintală de la Spitalul Vechi, după cum știți; și modernizarea secțiilor care au rămas: ORL, reumatologie și laboratorul de anatomie patologică.”

Lidia Ostahie, director interimar îngrijiri medicale

Lidia Ostahie a precizat că intenționează să-și depună dosarul pentru concursul care se va organiza în vederea ocupării postului de director de îngrijiri medicale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.