Reținut pentru scandal și distrugere

de | 27/06/2017 | Actualitate, Justiție, Rural

În urma documentării activității infracționale, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au reținut luni, 26 iunie, un bărbat de 26 de ani, din Icușești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ameninţare, violare de domiciliu, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri.

În seara zilei de 19 iunie, acesta și alte persoane au provocat scandal la domiciliul persoanei vătămate, un bărbat de 37 de ani, din Icușești, pe care l-au amenințat și i-au distrus poarta locuinței. Cercetările sunt continuate și față de celelalte patru persoane implicate, iar bărbatul de 26 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.