Elev de la LPS eliminat din bacalaureat

de | 30/06/2017 | Educație, Local

Vineri, 30 iunie, s-a desfășurat ultima probă a examenului de bacalaureat. Un elev din Roman a fost prins având asupra sa aparatură electronică și a fost eliminat din examen. Candidații care au fost surprinși copiind nu vor putea să mai susțină acest examen la următoarele două sesiuni.

Astăzi, 30 iunie, s-a desfășurat ultima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, la care au fost prezenți 3.365 de candidați din numărul total de înscriși, 3.510. La proba scrisă de astăzi un candidat a fost identificat având asupra sa aparatură electronică și a fost decarat eliminat din examen, fără posibilitatea recunoașterii în sesiunile următoare a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Acești candidați nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat, calculul celor două sesiuni la care candidații eliminați nu mai pot participa se face fără luarea în considerare a sesiunii special a examenului de bacalaureat. Candidatul eliminat provine de la Centrul de Examen Colegiul Tehnic  ”Vasile Sav” din Roman și este absolvent al Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman.” – Elena Laiu, inspector general adjunct ISJ Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.