Orașul va fi stropit împotriva dăunătorilor

55

Săptămâna viitoare, orașul va fi stropit cu substanță care combate populațiile de insecte. Este o operațiune care va avea loc în prima parte a zilei, iar această acțiune ar putea afecta albinele și alte animale sensibile.

Municipiului Roman şi operatorul SC Flaicor Serv SRL Bacău anunţă cetăţenii că, în perioada 11 – 12 iulie 2017, între orele 05.30 şi 10.00, se vor executa acţiuni de pulverizare aeriană de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insect purtătoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare). În perioada menţionată posesorii de familii de albine şi de animale sensibile sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Primăria Municipiului Roman şi SC Flaicor Serv SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.” – anunț Primăria Roman

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrise în Registrul naţional al produselor biocide şi care fac parte din grupa III de toxiciate. Tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului. Operaţiunile de dezinsecţie vor fi efectuate numai când condiţiile meteorologice le vor permite, altfel acţiunea va fi reprogramată.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.