Contract pentru strada Eternității

797

Strada Eternității va intra în process de reabilitare. Administrația locală vrea un nou covor asfaltic și să amenajeze în zonă mai multe locuri de parcare. Această stradă este intens circulată în timpul verii, când zeci de mașini sunt parcate de o parte și de cealaltă a carosabilului, mulți romașcani venind în parc pentru a petrece timp liber cu cei dragi. De aceea, printr-un alt contract se dorește și repararea aleilor care fac legătura între Eternității și Roman Mușat, fostă Florilor.

Astăzi urmează a se semna contractul pentru reparații capitale la strada Eternității, lucrare care a fost adjudecată de către societatea PHR Construct Solution, cu o valoare a contractului de 596.468,73 lei fără TVA. Din momentul în care vom semna contractul stabilim toate detaliile pentru a da ordinul de începere a lucrărilor și, ulterior, să începem și acest obiectiv de investiții. De asemenea, am vorbit și cu societatea care a câștigat licitația de reparații cu covor asfaltic pentru ca, începând de săptămâna viitoare, să intrăm și pe aceste străzi la refacerea covorului asfaltic astfel încât, în momentul în care finalizăm și strada Eternității, să vorbim de o zonă complet reabilitată din punctul de vedere al infrastructurii rutiere.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

După ce lucrările se vor finaliza, strada Eternității va fi sistematizată pentru a avea sens unic. Lucrările sunt estimate a se termina în câteva luni.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.