Școala de la Bălușești, prădată de un adolescent

45

Un adolescent a mers la școală în timpul vacanței. Dar nu de drag, pentru a învăța, ci noaptea, pentru că a vrut să se îmbogățească rapid. El a intrat în școala din Bălușești și a furat de acolo mai multe bunuri, dar a fost prins înainte să e înstrăineze.

În dimineața zilei de 13 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizaţi de către directorul Şcolii gimnaziale din localitatea Băluşeşti, despre faptul că din incinta unităţii au fost sustrase mai multe bunuri. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 12 spre 13 iulie, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam, au pătruns în interiorul biroului secretariat al şcolii, de unde au sustras trei laptopuri şi accesorii wireless, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un tânăr de 16 ani din Roman, care se afla pe raza localității Ion Creangă într-un autobuz ce se deplasa pe ruta Bălușești-Roman. Asupra tânărului au fost identificate, într-un rucsac, bunurile sustrase, pe care intenționa să le înstrăineze.” – comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Polițiștii au recuperat bunurile sustrase și continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.