Adversar ușor pentru CSM Roman în primul tur din Cupa EHF

de | 18/07/2017 | Local, Sport

Marți, 18 iulie, a avut loc tragerea la sorți primul și al doilea tur preliminar din ediția 2017-2018 a Cupei EHF la handbal feminin. Jucătoarele de la CSM Roman au avut emoții, pentru că tragerea la sorți a vizat și echipa din urbea mușatină.

Ca urmare a tragerii la sorți, fetele de la CSM Roman  vor juca primul tur preliminar acasă, pe 9 – 10 septembrie, împotriva echipei HRZ Grude din Bosnia Herzegovina. Returul este programat pe 16 – 17 septembrie; oficialii CSM Roman ar vrea ca ambele meciuri să se dispute la Roman și ar putea face acest lucru doar cu acordul echipei adverse.

Dacă va câștiga cu HRZ Grude, în cel de-al doilea tur preliminar CSM Roman va întâlni echipa DKKA Dunaujvaros KA din Ungaria, turul fiind programat în Ungaria pentru 14 – 15 octombrie, iar returul pentru 21 – 22 octombrie 2017.

Echipa de handbal feminin HRZ Grude a fost eliminată, la ediția anterioară a Cupei EHF, de ASC Corona Brașov încă din prima rundă de calificări, în timp ce la ediția 2015/2016, formația din Bosnia Herzegovina a plecat acasă în runda a doua. În schimb, echipa din Ungaria are o tradiție de peste 20 de ani de participare în Cupa EHF, cu rezultate notabile, dintre care amintim participările în finală la ediția 2015/2016 și 2002/2003.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.