Opt din zece profesori nemțeni, pregătiți pentru catedră

de | 18/07/2017 | Educație, Județean

Marți, 18 iulie, au fost afișate rezultatele la examenul de titularizare în învățământ. Candidații care nu au obținut minim nota 7 nu au șanse de a obține un post pe perioadă nedeterminată. La concursul de titularizare din județul Neamț au fost admiși 560 de candidați; 56 de dascăli nu s-au prezentat la examen, 47 s-au retras din motive personale, 22 s-au retras din motive medicale și doi au fost eliminați. 82% din cei care au participat la concurs au promovat acest examen, iar patru candidați au reșit să treacă de acest concurs cu nota 10.

Eventualele contestații se pot depune la sediul Inspectoratului Școlar marți, 17 iulie, până la ora 21.00, și pe 19 iulie, până la ora 15.00.

Procedura de repartizare se va realiza în mai multe etape, începând cu data de 24 iulie și până la sfârșitul lui august. Rămâne de văzut dacă dascălii care au luat examenul au și posturi vacante pe care le pot ocupa pe o perioadă nedeterminată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.