Weekend prelungit de Sfânta Marie

92

Persoanele care lucrează în sistemul bugetar vor avea liberă ziua de luni, 14 august. Este o zi punte, fiindcă face legătura între sfârșitul de săptămână 12 – 13 august și ziua de 15 august, care este zi liberă prin lege. De acest weekend prelungit ar putea beneficia și angajații din sistemul privat, dacă angajatorii pot să-și regândească activitatea în acest sesns.

Pentru ziua stabilită ca zi liberă, instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal în ziua de 19 august sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru, până la data de 25 august, potrivit planificărilor stabilite. Această prevedere nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

Spre exemplu, nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 14 august 2017 şi nici participanţilor în aceste procese.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.