Stadionul ”Moldova”, uitat de autorități

de | 24/07/2017 | Administrație, Local, Sport

Stadionul ”Moldova”, cel pe care se antrenează și joacă echipa de fotbal CSM Roman, va rămâne, cel puțin în viitorul apropiat, la stadiul la care este acum. Autoritățile nu au niciun plan pentru acest obiectiv și susțin că este suficient un stadion modernizat în oraș.

stadion Moldova tabela de marcaj 3954 stadion Moldova tribune 3957 stadion Moldova tribune 3955

Stadionul ”Constantinescu Nehoi” se află în proces de modernizare, în cadrul unui proiect al  Liceului cu Program Sportiv, fondurile fiind obținute de la Ministerul Educației Naționale.

stadion Constantinescu Nehoiu 4451

Din discuțiile pe care le-am avut cu cei de la Liceul cu Program Sportiv se fac demersuri si pentru obtinerea unor sume de bani pentru amenajarea unei piste sintetice lângă acest teren sintetic care deja a fost construit. Noi avem mari speranțe că acest lucru se va întâmpla și, din momentul din care vom avea si pista, va fi redeschis din nou pentru cei care doresc să facă sport. În momentul de față dorim să protejam suprafața sintetică de pământul care este de jur împrejur. Toate sunt alocările Ministerului Educației. Pentru stadionul Moldova nu există niciun plan, pentru că vom avea deja un stadion modernizat la nivelul municipiului Roman.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

stadion Constantinescu Nehoiu 4460 Pano

Stadionul Constantinescu Nehoiu cu suprafața de joc refăcută

Stadionul ”Constantinescu Nehoi” aparține administrației locale, dar este administrat de Liceul cu Program Sportiv, în timp ce stadionul ”Moldova” se află în administrarea Clubului Sportiv Roman, direcție a Primăriei Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.