Concursul pentru directorii de școli, la final. Vezi lista cu rezultatele

de | 25/07/2017 | Educație, Județean

Rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director sau director adjunct au fost publicate azi, 25 iulie, de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț. Rezultatele afișate azi pot fi contestate de cei nemulțumiți în termen de 48 de ore de la fișare, adică până joi, 27 iulie, la ora 11.00.

După ce vor fi soluționate contestațiile și se va afișa lista cu rezultatele finale, candidații care au fost admiși pe mai multe posturi trebuie să facă cerere pentru opțiunea lor. Pentru posturile lăsate libere vor fi numiți directori sau directori adjuncți prin delegare, până la data organizării unui nou concurs.”

prof. Viorel Stan, inspector general ISJ Neamț

Sunt șapte situații în județ de profesori care au candidat pentru cel puțin două unități de învățământ, au fost admiși și vor trebui să aleagă. Cele mai multe candidaturi au fost înregistrate de Maria Campău, profesor în cadrul Școlii ”Vasile Alecsandri” Roman; Maria Campău și-a depus dosarul pentru a fi director adjunct la Școala Gimnazială Pildești, Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” Roman și Liceul Tehnologic Nisiporești, dar și pentru a fi director la Școala de Artă ”Sergiu Celibidache” și Școala Gimnazială Pildești. Ea a fost admisă pe toate posturile și va trebui să opteze pentru unul dintre cele cinci enumarate mai sus.

Lista completă cu rezultatele concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director sau director adjunct poate fi consultată mai jos:

tabel directori scoli 1 tabel directori scoli 2 tabel directori scoli 3

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.