În luna august, evenimente dedicate diasporei

129

Luna august se anunță a fi una bogată în evenimente pentru locuitorii municipiului Roman. O atenție deosebită susține că vrea să o acorde administrația locală romașcanilor care lucrează în străinătate și ajung doar câteva săptămâni pe an acasă. Este vorba despre o întâlnire cu romașcanii din diaspora, dar și de un festival dedicat lor.

Vom organiza o astfel de întâlnire, suntem interesați în continuare de aflarea nevoilor acestor categorii de persoane și, mai mult decât atât, la sfârșitul lunii august vom organiza și un festival.  Va fi Festivalul Meșteșugarilor, dedicat diasporei. Îl vom face în parcarea de la Roman-Vodă, pentru a nu deranja traficul rutier.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Până la Festivalul Meșteșugarilor, începutul lunii august vine cu tradiționalul bâlci – care se va deschde oficial vineri, 28 iulie, și va ține până pe 6 august inclusiv – și cu cea de-a X-a ediție a Cupei ”Roman Mușat” la handbal feminin, un turneu la care au participat, în anii trecuți, atât echipe din țară cât și din străinătate.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.