Mascații au descins la Nisiporești

de | 26/07/2017 | Actualitate, Rural

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în executare marți, 25 iulie, șase mandate de perchiziție domiciliară emise de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman. Perchizițiile au vizat două persoane juridice și patru persoane fizice de pe raza localității Nisiporești, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile.

În urma perchizițiilor efectuate au fost identificate următoarele bunuri deţinute în mod ilegal: 65 de pachete de ţigări, respectiv 1.300 ţigarete din Republica Moldova și Ucraina și zece litri de lichid incolor cu miros de alcool. Bunurile menţionate mai sus au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi predate la Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei Municipiului Roman până la finalizarea cercetărilor.” – comunicat de presă Insepctoratul de Poliție Județean Neamț

Polițiștii continuă cercetările în cele patru dosare penale privind săvârșirea infracţiunii de deţinere şi vânzare a bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul Roman. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.