Ați văzut-o? Sunați la 112!

de | 27/07/2017 | Actualitate, Rural

Poliţiştii caută o fată de 14 ani, din comuna Cordun, care a plecat de acasă. Persoanele care pot să ofere informaţii cu privire la aceasta sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Polițiștii Postului de Poliţie Cordun au fost sesizaţi miercuri dimineață despre faptul că Andra-Marina Găburoi, în vârstă de14 ani, a plecat de acasă marți, 25 iulie, şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, tânăra purta pantaloni scurţi tip blue-jeans, de culoare negri, tricou negru cu mâneca scurtă având un model în partea faţă de culoare roz şi încălţăminte sandale de culoare auriu. Semnalmente: înălţime 1,55 m, constituţie corpolentă, greutate de aproximativ 55 kg, păr șaten și lung, ochi albaștri, prezentând o cicatrice la nivelul abdomenului. Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea copilei.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – apelul de urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.