Minora dispărută, găsită la aproape 500 de kilometri de casă

de | 28/07/2017 | Actualitate, Rural

Copila de 14 ani din comuna Cordun, dată dispărută de familia ei, a fost găsită aproape în sudul țării, la aproximativ 450 de kilometri de casă.

În urma introducerii datelor și informațiilor privind dispariția minorei de 14 ani din Cordun în aplicația <Urmăriți> a Poliției Române, acesta a fost identificată de polițiști joi, 27 iulie, pe raza orașului Băbeni din județul Vâlcea. Aceasta a fost dată dispărută din data de 26 iulie de familie, fiind vorba de o plecare voluntară de la domiciliu. În urma informațiilor diseminate către toate structurile de poliție din țară, minora a fost localizată și a fost depistată pe raza orașului Băbeni, fiind preluată pentru a fi încredințată familiei.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Din primele verificări s-a stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.