Nu a vrut să ajungă la medic

de | 31/07/2017 | Local, Social

Pompierilor romașcani li s-a cerut ajutorul sâmbătă, 29 iulie, prin apelul unic de urgență 112. Salvatorii au fost chemați la un apartament de pe strada Ștefan cel Mare, acolo unde o femeie de 72 de ani era căzută și nu se putea deplasa.

La adresa indicată de apelant s-au deplasat șapte pompieri militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. A fost forțată ușa apartamentului în care a fost găsită proprietara căzută la podea, fără posibilitatea de a se deplasa. Bătrâna a refuzat transportul la spital. Astfel, deși au intrat în apartament și au ridicat-o de la pământ, femeia nu a vrut să ajungă și la medici, cei care ar fi putut să o examineze mai atent.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.