Tineri din Fabricii, reținuți pentru scandal

de | 10/08/2017 | Actualitate, Local

Trei tineri din strada Fabricii au făcut scandal și au fost reținuți de polițiști. Totul s-a întâmplat miercuri seară, în satul olimpic, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au fost nevoiți să cheme luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale.

Prima dată, sesizarea făcută la dispeceratul Poliţiei Municipiului Roman anunța că este vorba despre o ceartă între două persoane, dar în scandal au mai intervenit alți doi tineri, chiar de față cu polițiștii.

Polițiștii au stabilit faptul că trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, au amenințat un bărbat de 52 de ani, din Roman, aflat în fața blocului în care acesta domiciliază, indignând, astfel, locatarii și provocând o stare de temere în rândul celor implicați. În sprijinul echipajelor de poliție au venit și luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamţ, tinerii fiind preluați și reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și ameninţare.” – comuncat de presă IPJ Neamț

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamț pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea unei măsuri preventive.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.